Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2001) i amb un postgrau en Gestió i Didàctica del Patrimoni Cultural per la Universitat Ramon Llull (2005), àmbit aquest que sempre li ha interessat i al qual s’hi ha dedicat en gran part de la seva vida laboral.

En el camp de l’arqueologia ha participat en diverses excavacions arqueològiques a Catalunya així com també a França i Portugal.

Ha format part de vàries associacions d’història i arqueologia en les que ha publicat alguns articles de temàtica històrica en les revistes de les pròpies associacions.

Obtingut el Certificat d’Aptitud Pedagògica per la Universitat de Barcelona (2001), ha impartit classes d’història en diversos centres d’educació secundària. Durant anys s’ha dedicat a la didàctica de la història en diverses empreses, museus i associacions culturals, activitat que segueix impartint en diferents centres culturals de la ciutat i de l’àrea metropolitana.

Amb l’obtenció de la beca Eurodissea de la Generalitat de Catalunya dins el programa d’Intercanvis Internacionals (octubre 2005), va realitzar al Museu Baron Martin de Gray (Besançon) França, tasques de suport en diferents àrees com la conservació, didàctica, difusió i coordinació entre d’altres, i col·laborant en la creació d’exposicions temporals, així com visites guiades als diferents espais del museu. Al finalitzar la beca i aleshores ja amb contracte laboral de l’ajuntament de Gray, continuà treballant en el mateix museu.

Com a Guia oficial de Turisme de Catalunya (num. d’habilitació 2567), des del 2007 realitza visites guiades en francès, català i castellà per a tot tipus de públic al patrimoni d’arreu de Catalunya i en especial a Barcelona, activitat que també realitza per a grups en viatges culturals per Europa.

Com a soci de l’Aguicat (Associació de guies de turisme de Catalunya) coordina i col·labora en diferents iniciatives concretes que s’organitzen per difondre la feina que realitza el col·lectiu de guies oficials a l’entorn del turisme responsable i de qualitat.

Com que li agrada molt comunicar i transmetre, aquesta feina la gaudeix realment i troba que és la millor manera de donar a conèixer amb entusiasme tot el que va descobrint de Barcelona i d’arreu de Catalunya.