Doctora en Arqueologia, Història Antiga i Medieval per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Postgrau i Màster en Egiptologia per la UAB i llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB).

Per a la confecció de la seva tesi doctoral va realitzar l’estada d’un any a l’American University in Cairo (AUC) com investigadora. Ha participat en una excavació arqueològica a Saqqara (Egipte) amb l’equip de la UAB, finançat per la Generalitat de Catalunya. Actualment, és membre de la Societat Catalana d’Egiptologia, docent de la Universitat de Múrcia (cursos on line) i imparteix cursos i conferències presencials d’Egiptologia, Prehistòria i Història Antiga en diferents centres i institucions.

Des de fa més d’onze anys que publica articles d’Egiptologia en diverses revistes especialitzades i de divulgació (revista Historia del National Geographic, Sàpiens, Clio Historia, etc.) i és autora d’un llibre d’Història també de divulgació (El Antiguo Egipto y las civilizaciones mesopotámicas. Los primeros imperios de la historia – Barcelona 2016). Tanmateix, i des de fa dotze anys, es dedica a assessorar, guiar i organitzar viatges culturals a Egipte, esdevenint, des de fa dos anys, l’especialista en les expedicions culturals a Egipte, Sudan i Etiòpia amb Rift Valley Expeditions.

Ha assessorat, participat i organitzat un documental sobre la tomba de Sennedjem a Egipte (“Les set vides d’Eduard Toda”, produïda per Making Movies) i, col·labora amb diferents mitjans audiovisuals i de comunicació per donar assessorament científic (RAC1, Televisió de Catalunya, diari ARA, El Periódico, La Vanguardia, etc.). El novembre de 2016 va protagonitzar un TED talk (TEDxReus) amb el títol “Per què els déus van triar el Nil?” https://www.youtube.com/watch?v=0R_jq1hjyHw&vl=es