Josefina Roca Gumbau

Un goig gaudir de les classes de filo/música del Marc Pepiol, i de les sortides amb el Bernat Liso. L’habitacle de l’escola és acollidor amb un ambient dels companys, familiar i agradable. Estic contenta d’haver decidit anar a l’Escola Artkhé.

Josefina Roca

Elisabet Guillem

Com a alumna, m’he sentit molt ben tractada, podria dir que “mimada”. Ha estat una experiència enriquidora i dolça. Aprens i descanses a la vegada!

Elisabet Guillem

Alba Bernadich

Un espai petit i agradable que amaga cursos de tota mena, bons professors, i moltes ganes d’ensenyar.

Alba Bernadich

Carme Batet

Les classes de Filosofia amb el Marc són clares, estructurades, entenedores i participatives. Les classes de Filosofia et fan plantejar o replantejar moltes coses. M’agrada. Les dues hores de classe de Filosofia passen que no te n’adones. I per si defallíssim, que no és el cas, a la meitat de la classe fem cinc minuts de descans i ens tempten a menjar un tall de coca boníssima.

Inma Zanuy

Una de les coses que més m’ha agradat és assistir a les classes amb professorat jove, la seva visió i les noves maneres de veure la història, crec que pot aportar molt.

Inma Zanuy

Maria Àngels Carratalà Dey

He de reconèixer que jo jugava amb avantatge, ja que, pel Marc, ja havia rebut classes sobre el tema que m’interessa. Cal dir que l’experiència d’aquest curs ha superat les meves perspectives. El fet de ser una classe amb menys assistència ha propiciat una intercomunicació molt enriquidora; tot això sense deixar de banda la calidesa amb la que se’ns gombolda. Ara ens queda esperar amb il·lusió les propostes pel proper curs.

Maria Angels Carratalà

Maria Josefa Cortadellas Angel

Jo puc parlar del cicle de conferències per preparar la temporada musical a Barcelona que imparteix en Marc Pepiol, i estic molt contenta d’assistir-hi. En Marc és un excel·lent professor, a més de saber-ne molt, de música, sap explicar-se molt bé. Els fragments de les audicions que ens mostra estan molt ben seleccionats, i això fa que les seves classes siguin una delícia. En definitiva, al mateix temps que aprenc, disfruto durant la classe i després quan assiseixo als concerts o les òperes, el fet d’haver assistit a la conferència fa que pugui disfrutar-ho molt més.

Maria Josefa Cortadellas Angel

Montse Sunyer

He assistit a dues sortides, a l’Hospital de Sant Pau i a la Sagrada Família. Les sortides han sigut molt interesants, i el guia molt bé. Un deu. Espero repetir.

Teresa Viñes

La visita em va agradar força, i el guia va ser molt professional, farcint la visita de comentaris molt oportuns i interessants. Es nota que és una persona que estima la seva feina i que fa despertar l’interès als visitants. En fi, és una experiència totalment recomanable.

Anna Ferrer Gonzalez

Encantada d’assistir a la vostra escola. Sorprenent el recorregut per les diferentes òperes, introduint factors històrics i musicals de l’autor, situació politica del moment i crítica de la societat. Molt interessant. Recomanable.

Ana Ferrer

Glòria Alzamora

Jo tan sols he anat a algunes sessions del curs de música, però puc dir que el Marc és un excel·lent professor des de tots els punts de vista, didàctic i molt preparat. L’espai és petit, però molt ben acondicionat; les cadires són comodíssimes i un se sent molt a gust. Algunes vegades fins i tot t’obsequien amb un tall de pastís. En resum, estic encantada amb vosaltres.

Eva María

Me pareció una idea original y muy interesante hacer visitas a los jardines con historia de la ciudad. Muy recomendable.

Glòria Sellés

La visita va ser estupenda, vaig descubrir racons i anècdotes molt interessants. El dia i el guia magnífics.

Gloria Sellés

Núria Planas

La presentació del  Llibre “El Rec Comptal”: Molt ben triat el llibre, amb un tema de tanta actualitat a la Barcelona d’ara, que està interessada en donar a conèixer el seu passat més oblidat o desconegut. Atès que temàtica abasta un ampli àmbit geogràfic tan proper a la ciutat, l’activitat podria haver atret més públic a la presentació, la qual va estar molt  ben estructurada per part dels autors.

Jardins Laríbal i Teatre Grec: També originalitat temàtica, professionalitat de la guia en jardinería, tot i que potser caldria incorporar més anecdotes històriques.

Pel que fa al funcionament de l’Escola, puc dir que he rebut una molt bona atenció personal, i que, al meu entendre, en els butlletins informatius hi ha una varietat de temes que, tot i el gran abast de les humanitats, potser és exhaustiva.

El nom grec de l’escola, genial.

Nuria Planas

Anna Pomar Badia

Classe de música i  filosofia: M’agrada aquesta cita setmanal per conéixer el pensament d’alguns filòsofs de manera planera i per escoltar les músiques del mateix període. He descobert que és una bona barreja, i que mai no és tard per aprendre coses tan bàsiques. De mica en mica, hi vas entrant.

Sortides culturals: Passes per llocs que creies que coneixies i resulta que hi ha mil detalls insospitats. Les dues hores passen volant.

Anna Pomar

Mercè Bordas

Quin gaudi assistir a les vostres conferències sobre música! Els vostres amplis coneixements ens descobreixen tantes coses!