A l’Escola d’Humanitats Artkhé ampliem la nostra oferta formativa i us proposem les Humanitats en ruta, viatges d’interès cultural i humanístic. Però això no és tot! Durant el curs acadèmic, volem intensificar la futura experiència del viatge amb tot un seguit d’activitats culturals: exposicions, conferències, xerrades i seminaris a l’entorn de la nostra destinació. Ens formarem com a viatgers per no fer de turistes. Esperem us agradin les nostres propostes.

Estem treballant per oferir-vos noves propostes

Humanitats en ruta passades

VIATGE A LA MENORCA TALAIÒTICA

DEL 29 DE MAIG A L’1 DE JUNY DE 2020

Menorca és una illa lluminosa feta de pedra, de vent i de sol, amb unes platges encisadores. Menorca fou una de les darreres grans illes del Mediterrani a ser colonitzada per les comunitats prehistòriques; i és per això, que la seva prehistòria tot just durà 2.000 anys, de finals del tercer mil·lenni fins al 123 a.C. I malgrat tenir una prehistòria tan breu, la transformació del territori durant aquest període fou tan intensa que ha deixat una petjada inesborrable sobre el paisatge i la societat de l’illa. Anem a visitar i conèixer la prehistòria de l’illa; anem a veure les navetes, les talaies i els seus talaiots.

Més informació

VIATGE A JORDÀNIA

DEL 6 AL 14 DE MARÇ DE 2020

Jordània permet conèixer la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura dels nabateus, però també les restes de ciutats grecoromanes com Jerash, l’insòlit Mar Mort, els castells dels creuats i el desert de Wadi Rum, que tant va seduir a Lawrence d’Aràbia.

Més informació

VIATGE A L’ANTIGA GRÈCIA

DEL 12 AL 20 D’ABRIL

Bressol de la civilització hel·lènica, pàtria del circuit de Pericles, Sòcrates i Plató. Aquest circuït li permetrà descobrir Atenes, al peu de la roca Sagrada de l’Acròpolis, arribar al Cap Sounion, la península del Peloponès, visitar Micenes, visitar el santuari d’Asclepi a Epidaure, els monestirs bizantins de Meteora i prendre un petit creuer en aigües de l’Egeu.

Més informació

VIATGE A EGIPTE

DEL 3 AL 13 DE MARÇ DE 2019

Anar a Egipte és conèixer de primera mà la terra on es va desenvolupar la civilització dels antics faraons. I és que Egipte és un país amb un valor cultural immens, ric en jaciments arqueològics però també d’experiències culturals i humanes. Us proposem anar a trobar alguns dels seus tresors.

Més informació

VIATGE A NÀPOLS, POMPEIA I HERCULÀ

01-03/06/2018

Visitar Pompeia i Herculà és passejar per una ciutat romana, recórrer els seus carrers, veure antics monuments i entrar a cases que van quedar intactes quan foren sepultades sota les cendres del Vesubi, l’any 79.
Vine amb l’escola a conèixer Nàpols, Pompeia i Herculà.
“Buon viaggio e buon appetito culturale!!”

Més informació