VIATGE A NÀPOLS, POMPEIA I HERCULÀ

VIATGE A NÀPOLS, POMPEIA I HERCULÀ

Visitar Pompeia i Herculà és passejar per una ciutat romana, recórrer els seus carrers, veure antics monuments i entrar a cases que van quedar intactes quan foren sepultades sota les cendres del Vesubi, l’any 79.
Només arribar, i per aclimatar-nos als aires napolitans, realitzarem un tour complet per la ciutat, capital de la regió de la Campanya. Podrem observar que Nàpols té una gran riquesa històrica, artística, cultural i gastronòmica.
Com a entusiastes de la cultura romana, anirem a visitar el Museu Arqueològic de Nàpols, on es conserven i s’exposen la gran majoria dels frescos, mosaics, estàtues i altres objectes artístics trobats a Pompeia i en altres enclavaments romans destruïts pel volcà Vesubi.
“Buon viaggio e buon appetito culturale!!”

ITINERARI

01/06/2018 – VOL A NÀPOLS
Arribada del vol a les 10 hores, seguidament farem una visita per la ciutat.
Visita panoràmica en bus del cèntric castell Angioino o Aragonès, Teatre San Carlo, plaça del plebiscit amb el Palau Reial, via Partenope, Castell dell’ovo, Jardins Comunals. Tot seguit, continuarem a peu per l’església i claustre de Santa Clara, via Gregorio Armeno, Catedral de San Genaro. Pausa per dinar. Després de dinar, anirem a l’hotel, on distribuirem les habitacions.
Allotjament al Grand Hotel Oriente.

02/06/2018 – NÀPOLS – POMPEIA – NÀPOLS
Esmorzar. Trasllat a Pompeia, ciutat romana sepultada l’any 79 per l’erupció del volcà Vesubi. Visita al fòrum, els seus temples, a les luxoses vil·les, termes, lupanars, tabernes, etc. Tarda lliure.
Allotjament al Grand Hotel Oriente.

03/06/2018 – NÀPOLS – HERCULÀ – AEROPORT DE NÀPOLS – SORTIDA
Esmorzar. Visita al Museu Arqueològic de Nàpols on es troben peces recuperades de les excavacions. Quan acabem la visita dinarem, i a continuació anirem cap a Herculà, una ciutat més petita que Pompeia, però diferent i no menys important.
Retorn a Nàpols per dirigir-nos a l’aeroport de Capodichino. Sortida del vol a les 22 hores.

Si vols rebre més informació del viatge, inscriu-te sense compromís enviant-nos les teves dades des del menú de la dreta i t’informarem de les condicions del viatge.

Viatge coordinat i gestionat per l’agència Rift-Valley, amb la col·laboració de l’escola Artkhé.

Data/Hora

Data: 01/06/18-03/06/18
Hora: Tot el dia

Reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Els preus estan exempts d'IVA