VIATGE A L’ANTIGA GRÈCIA

VIATGE A L’ANTIGA GRÈCIA

Des de l’antiguitat, Grècia i les seves illes han estat admirades per la seva bellesa natural, la seva història i la seva cultura. Bressol de la civilització occidental, és concretament a Atenes –capital amb nom de deessa i epicentre de la vida grega durant segles–, on neix la democràcia, i on el pensament polític, la filosofia, la literatura, la ciència i les arts, entre d’altres sabers, arriben a la seva plenitud. El Partenó, juntament amb d’altres temples i construccions, s’alça imponent dalt un turó sagrat formant un dels més bells conjunts arquitectònics i símbol del poder atenenc: l’Acròpolis.
Bressol de la civilització hel·lènica, pàtria del circuit de Pericles, Sòcrates i Plató. Aquest circuït li permetrà descobrir Atenes, al peu de la roca Sagrada de l’Acròpolis, arribar al Cap Sounion, la península del Peloponès, visitar Micenes, visitar el santuari d’Asclepi a Epidaure, els monestirs bizantins de Meteora i prendre un petit creuer en aigües de l’Egeu.
Passejar per Grècia és deixar-se guiar per una civilització mil·lenària impregnada de Déus i Herois, que ens ha deixat un llegat arqueològic excepcional. Talment com si fóssim amb Pausànies al s. II recorrerem llocs i monuments importants i gloriosos, i visitarem llurs tresors. Un passeig per les seves descobertes i principals jaciments, ens endinsaran en el seu passat més enigmàtic i arqueològic.
Pels Déus de l’Olimp, allà hi serem!
  • Dates viatge: Del 12 al 20 d’abril
  • Guia especialitzada: Victoria Medina
  • Planificació: Fes click aquí

Si esteu interessats en venir al viatge i voleu rebre més informació, us podeu descarregar aquí mateix la planificació del dia a dia del viatge, així com tota la informació necessària.

Si us voleu inscriure al viatge cal que truqueu a l’agència Rift Valley trucant al 937 685 111.

Durant els mesos previs al viatge, l’escola us proposa tot d’activitats formatives que faran del viatge una experiència encara més enriquidora.

Estem treballant per oferir-vos noves propostes

Viatge coordinat i gestionat per l’agència Rift-Valley, amb la col·laboració de l’escola Artkhé.

Podeu veure altres propostes d’humanitats en ruta fent click aquí.

Data/Hora

Data: 12/04/19-20/04/19
Hora: Tot el dia