VIATGE A EGIPTE

VIATGE A EGIPTE

Anar a Egipte és conèixer de primera mà la terra on es va desenvolupar la civilització dels antics faraons. I és que Egipte és un país amb un valor cultural immens, ric en jaciments arqueològics però també d’experiències culturals i humanes. Us proposem anar a trobar alguns dels seus tresors: admirarem les majestuoses piràmides de Quèops, Quefrè i Micerí de Guiza, el recinte funerari de Djesert a Saqqara i les mastabes d’alguns nobles del Regne Antic. Passejarem per Dashur i Meidum. Visitarem el Museu d’Art egipci i ens “perdrem” pels carrers del Caire medieval. També ens escaparem cap a Luxor (l’antiga Tebes!) per admirar el Temple de Karnak, les tombes de la Vall dels Reis, els temples funeraris… i més, molt més!
Estem segurs que l’experiència de viatjar a Egipte us resultarà estimulant, plena d’emocions i molt enriquidora. Ens hi acompanyeu?
  • Dates viatge: Del 3 al 13 de març
  • Guia especialitzada: Irene Cordón i Solà-Sagalés

La historiadora Irene Cordón i Solà- Sagalés ens acompanyarà en aquest increïble viatge al passat. Doctora en Arqueologia i Història per la UAB, Irene Cordón imparteix classes en diferents centres, publica articles d’història de manera regular en revistes especialitzades i divulgatives com National Geographic, i és assessora científica en diferents mitjans de comunicació.

Durant els mesos previs al viatge, l’escola us proposa tot d’activitats formatives que faran del viatge una experiència encara més enriquidora.

Estem treballant per oferir-vos noves propostes

Viatge coordinat i gestionat per l’agència Rift-Valley, amb la col·laboració de l’escola Artkhé.

Podeu veure altres propostes d’humanitats en ruta fent click aquí.

Data/Hora

Data: 03/03/19-13/03/19
Hora: 19:00-20:00

Reserves

Aquest esdeveniment està complet.

Els preus estan exempts d'IVA