Museu Egipci Unnefer

SARCÒFAG D’UNNEFER AL MUSEU EGIPCI

Avui dilluns, l’Escola d’Humanitats Artkhé ha sortit al carrer per visitar el Museu Egipci de Barcelona en motiu del xic sobre jeroglífics que hem fet aquests últims dies. Amb tot el que hem après a classe, hem pogut desxifrar i llegir tot el Sarcòfag d’Unnefer, una meravellosa peça de fusta, estucada i pintada, i datada d’inicis del Període Ptolemaic (segle III a. C.).

Volem agraïr, en primer lloc, a l’Irene Cordón la seva dedicació, que ha fet possible una visita tan extraordinària. En segon lloc, agraïm al Museu Egipci de Barcelona el deixar-nos estudiar el Sarcòfag d’Unnefer.

Podeu llegir també l’article del blog de l’Irene: http://www.irenecordon.com/sarcofag-dunnefer/

Si esteu interessats en aprendre a llegir jeroglífics, estigueu atents al web de l’escola per apuntar-vos en una propera ocasió. També podeu demanar informació enviant un correu electrònic a info@escolaartkhe.com; o, si ho preferiu, podeu trucar al telèfon 930 089 957.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *