MARATÓ FRANKENSTEIN Goldferichs

MARATÓ FRANKENSTEIN A LA CASA GOLDFERICHS

Apunta la data i vine a llegir a la marató Frankenstein! ⚡️ ⚡️ ⚡️

Data: Dimarts 30 d’octubre

Horari: de 17:30h a 20:30h

Lloc: Casa Goldferichs

Una jornada dedicada a gaudir d’una de les obres més influents de la literatura europea. Resseguirem el “naixement” de la criatura, el seu aïllament, l’aprenentatge i l’assoliment de la consciència de sí juntament amb la set de venjança. Quins dilemes planteja? Com se senten creador i criatura davant l’existència?

La sessió és oberta a tothom que vulgui participar llegint un fragment i anirà acompanyada de la projecció d’il·lustracions en directe. Hi haurà opció de llegir en braille, català, castellà i anglès.

Guiarà la marató la Dra. Victoria Medina, de Tròpic de Capricorni, Eix de divulgació científica i cultural i professora del SERP (Universitat de Barcelona). Dibuixants: Paula Alameda i David Soriano, de l’Escola Joso.

Entitats col·laboradores: Escola de Comic Joso, Escola d’Humanitats Artkhé, Amics de la Unesco de Barcelona, Centre d’Estudis Australians i Transnacionals CEATS (UB), Terra Incognita Explorers, Grup d’Història de les Dones de Fent Història, Obrador d’històries, Biblioteca Joan Miró, Biblioteca de l’ONCE.

Entrada gratuïta. #Frankenstein200
Més informació del cicle a http://ow.ly/Y2io30meHyR

Il·lustració: Paula Alameda, de l’Escola Joso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *