Artkhé Berta

CAMP PER CÓRRER DE BERTA VALLRIBERA A L’ARTKHÉ

Ahir, 20 de setembre, vàrem inaugurar a l’escola Artkhé, amb un gran èxit d’assistència, l’exposició de la Berta Vallribera Camp per córrer.

En aquesta ocasió, la Berta Vallribera ens proposa novament un joc entre imatge i text; certament, aquestes relacions sinestèsiques ja són un dels segells personals de l’artista: textos intel·ligents, irònics i sensibles dialoguen misteriosament amb pintures monocromàtiques que perfilen amb subtilesa elements d’allò més quotidians, el cel, el mar, la finestra, la patata i la ceba… La mostra és petita ­–el nostre espai és reduït–, però d’una gran intensitat, capaç de capbussar-nos per uns instants en un món misteriós i poètic, vibrant i hipnòtic.

La podreu visitar i gaudir a l’Artkhé fins al 20 d’octubre.

No us la deixeu perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *